Skip to content

Pentru pacienti

Icon label

Tipuri de tratamente

copii si adolescenti

Tratamente ortodontice pentru copii si adolescenti

Daca iti doresti pentru copilul sau adolescentul tau sa aiba o dantura frumoasa, un zambet armonios, o fata echilibrata si un organism sanatos este important sa il aduci la un control ortodontic oricand, incepand cu varsta de 4 ani.

Tratamente ortodontice pentru adulti

Daca esti pacient adult, trebuie sa stii ca tratamentul ortodontic iti poate fi benefic nu doar din punct de vedere estetic, ci si pentru mentinerea sanatatii dentare mai mult timp, pentru evitarea bolii parodontale si a imbolnavirilor articulatiei temporo-mandibulare.

adulti
articulatie 2 (1)

Tratamentul disfunctiilor temporo-mandibulare

Articulatia temporo-mandibulara este cea care uneste cele doua maxilare, mai precis maxilarul si mandibula. Ea permite miscarile pe care le efectuam la nivelul gurii, respectiv miscarile de deschidere, inchidere si lateralitate atunci cand mestecam, vorbim, cascam. 

Tratamentul apneei de somn

Apneea de somn afecteaza un procent foarte mare atat din populatia adulta, cat si din copii. Desi ea se asociaza de cele mai multe ori cu sforaitul, ea poate exista si fara acest simptom.

Apneea de somn face ca somnul sa fie de o calitate foarte proasta, astfel incat dimineata te simti obosit, fara putere de concentrare, uneori agitat, iar la copii poate sa mimeze unele forme de ADHD.

apneea in somn
chirurgia

Chirurgia ortognata

Chirurgia ortognata pot spune ca este unul dintre domeniile care m-au preocupat cel mai mult in ultimii ani. Avand tot mai multi pacienti care necesita acest tip de interventii, am pus bazele unei echipe formata din chirurgi specialisti OMF, nutritionist, posturolog, kinetoterapeuti care, impreuna, ne putem ajuta pacientii sa treaca prin proces cat mai usor si mai eficient posibil.

Intrebari

Intrebari frecvente